Sanur
Door: Edwin, Judith, Tessel & Romijn
Blijf op de hoogte en volg Edwin
17 Juni 2011 | Indonesië, Sanur
17 Juni 2011 - 09:15
Jan & Machteld:
Leuk, zo'n filmpje i.p.v. een geschreven verslag. Hoewel daar ook niets mee verkeerd is.
Probeer Machteld zo ver te krijgen om iets soortgelijks te doen. Ben alleen bang , dat als we daar eenmaal zitten , we niet meer terug komen.
Zeer benieuwd of jullie je houden aan :"zijn terug over 74 dagen"!
Hoef niet te zeggen dat jullie het beste er van moeten maken. Dat lijkt prima te lukken.
As before : have a super continuation of your trip. We volgen hem met interesse en spanning , wat er de volgende dag weer gebeurd.
Have fun.
J&M -
17 Juni 2011 - 09:43
Oma P.:
Ach, ach, wat hebben jullie het toch zwaar!!!!! Wat ziet dat er allemaal fantastisch uit. En met zo'n filmpje heb je helemaal het gevoel er zo bij te kunnen springen. Mooie duik van Romijn en bommetje van Tessel. Supergenieten. Hier schijnt de zon alhoewel niet echt overtuigend. Het dreigt toch steeds met regen maar ach, daar zitten we in Holland voor. Genieten jullie maar lekker van het mooie weer en de blauwe lucht. Leuke foto's trouwens ook van het vliegeren.
Heel veel kusjes van mij voor jullie. -
17 Juni 2011 - 10:54
Leonoor:
ohhhhhhh wat een paradijs! Alle adressen goed opschrijven, hoor. Ik heb nog de hoop om ook weer een keer daar naar toe te gaan. Moeten we alleen eerst even sparen en baanzekerheid hebben, hahahah!
Hier zit Eveline inmiddels ook onder de waterpokken dus wij blijven een beetje binnen vandaag.
Maar het gaat wel goed met haar hoor, ze is alleen een beetje extra aanhankelijk en dat vind ik stiekem wel gezellig!
Heel veel liefs
leonoor -
17 Juni 2011 - 13:26
Barbara:
IK WIL OOK!!!!!
Trouwens, hier is ook veel water hoor. Het komt alleen uit de verkeerde richting, van boven. Komend weekend wordt herfstachtig. Dus dan maar de open haard aan enzo.
Zullen we ruilen?
groetjes
Bar -
17 Juni 2011 - 13:37
Machteld:
Sooooohhh jullie hebben het echt nit slecht. geweldig!!! Zeg Edwin, je stottert nogal bij het filmpje, of beter, je herhaald alles. nou ja, het is ook zo indrukwekkend!
Liefs Machteld en een jaloerse Jan -
17 Juni 2011 - 19:35
Hedwig:
Fijn, zijn jullie weer lekker gesettled? Wat een mooie foto's steeds, we genieten er ook van. Zo'n filmpje is inderdaad een leuke afwisseling, je moet me toch eens leren hoe je dat doet. Dat wil ik ook kunnen als ik in zo'n mooi oord zit...
Het is beslist een keer leuk om er samen te zitten, ze zeggen dat Sanu ook erg mooi is. De koele wind uit Australia in de winter schijnt een gunstige invloed op de temperatuur te hebben, daarom zijn er nu natuurlijk veel Aussies daar op vakantie.
Veel plezier en geniet van al het lekkere fruit.
Wij hebben een heel koele en regenachtige periode voor de boeg na al die lekker warme dagen toen jullie hier nog waren. Maar ja, wij zitten in Holland en jullie op Bali, een wereld van verschil...
Dikke kussen en tot een volgende keer, xxxx -
17 Juni 2011 - 19:55
Opa Slome Slak:
Leuk om naar de waterpret van Tessel en Romijn te kijken, ik kom bijna uit mijn stoel om mijzelf als superbommetje in het zwembad te plonsen. Tessel zou dan ongetwijfeld weer een originele benaming voor mij uit haar slimme hersentjes laten opwellen. En als Hedwig er zou zijn, dan wil Tessel vast wel bij oma in bed slapen, want oma is 'zo'n lekker ding'. Een scherpe waarneming, het klopt helemaal. Op een ander moment vecht ik met Romijn in jullie vakantievilla een potje Balinese Kung Fu uit. Hij wint uiteraard. Veel plezier! -
20 Juni 2011 - 20:13
Pauline (Chi Kung):
Wat heerlijk ziet dat er uit!!! Mooie stranden, prachtig huis, heerlijk eten.... moeten wij het hier in NL met herfstweer doen (regen, wind, 11 graden) Tja, verschil moet er wezen! Geniet er lekker van!!
groetjes Pauline