16 juni, Stranddag
Door: Edwin, Judith, Tessel & Romijn
Blijf op de hoogte en volg Edwin
17 Juni 2011 | Indonesië, Bali
Maar als eerste, na het ontbijt, (je raadt het natuurlijk nooit) zwemmen in het zwembad hier. Dat is ook best prettig wakker worden. Rond 12 uur waren Gerard en Sonja er weer, heel gezellig. Het is best fijn om (ondertussen) vrienden te hebben die het eiland zo goed kennen. Dan kom je op de leukere, authentieke plekjes. Bali is vooral aan de kust in een rap tempo aan het veranderen door massa toerisme. Er worden veel hotels gebouwd en er komen er steeds meer bij. Het is natuurlijk ook wel weer goed voor de levenstandaard van de bevolking, maar de sfeer verandert er ook wel weer door.
Op weg naar het strand eerst nog even shoppen in een souvenir winkel. Daarna lunchen in een tentje aan het strand. En dan de golven in die echt goed hoog zijn. Dus het is ook wel weer uitkijken geblazen met de kids. Na een stukje wandelen op het strand kwamen we bij een rustiger plekje met ligbedden en daar konden we ook onze drakenvlieger uit proberen. De jongen van de bedden was ook een behendige vliegeraar en dat was maar goed ook want de vlieger moest nog even worden aangepast, hij was niet in balans. Maar uiteindelijk ging deze wel goed de lucht in.
Aan het einde van de dag hebben we weer een wandelingetje gemaakt op het strand naar een leuk restaurantje. Tafeltjes en stoeltjes op het strand, zitzakken erbij, kaarsjes aan, etc. Erg gezellig en heerlijk gegeten: saté ayam, red snapper, tonijn, chap choy en fish ‘n’ chips. Dit was een leuke afsluiting met Gerard en Sonja!
Morgen verhuizen we naar Sanur. De eerste fase is alweer over….wat gaat de tijd snel.
17 Juni 2011 - 20:05
Douwe Visser:
Ziet er goed uit daar en zo te zien hebben jullie het goed naar je zin !
geniet er maar lekker van.
groet,
Douwe