De reis is begonnen.....
Door: Edwin, Judith, Tessel & Romijn
Blijf op de hoogte en volg Edwin
14 Juni 2011 | Indonesië, Bali
Maar om hier te komen moest wel even worden afgezien. De reis was in totaal 19 uur; 12,5 uur naar Singapore, 4 uur wachten op het vliegveld en dan nog 2,5 uur naar Bali.
Met name Tessel had het zwaar. Ze is een tijd misselijk geweest en heeft ook overgegeven. Op zich is het geen reisziekte, maar meer de vermoeidheid die dan toeslaat waar ze niet tegen kan. Dus dat is wel heel vervelend voor haar.
Maar goed, het is een goede investering. Het uitrusten gaat nu beginnen
We zitten nu op een villa parkje, Jerami Villas in Seminyak. De villa is echt prachtig met een mooi zwembad, openlucht huiskamer (en theater als het aan Tessel ligt!) en 3 mooie slaapkamers. Het heeft ook hotelfuncties dus de roomservices is al getest vanmiddag voor een snackje na het vliegen. Dus eigenlijk wel erg luxe!
Vanavond vroeg eten en dan lekker naar bed toe. De jetlag slaat toe in de familie, maar op deze wijze kunnen we wel eens heel snel in het juiste ritme zitten ineens.
Groeten vanuit een zonnig Bali.
14 Juni 2011 - 08:45
Richard:
mmm, zoals ik net ook via de Skype heb mogen zien, is die reis een kleine investering voor waar jullie nu zitten. Lekker hoor! Geniet ervan.
Tot gauw (via Skype of zo) -
14 Juni 2011 - 09:31
Leonoor:
zoooooooooo jaloers ben ik nu....
wat heerlijk voor jullie.
Maar op die reis ben ik dan weer niet jaloers. Ik kan me voorstellen dat het even afzien is geweest.
Maar nu lekker genieten inderdaad!!
En natuurlijk ook weer de teennagels mooi laten beschilderen!!
Heel veel liefs
leonoor -
14 Juni 2011 - 16:38
Christiaan:
Hoi Ed, en Judith en Tessel en Romijn
Zo, Romijn heeft duidelijk een zwemdiploma. De kleine zeehond. Lijkt me een prima uitvalsbasis voor saté excursies, daar aan de rand van het zwembad.
Ed en Judith, nogmaals dank dank dank voor het fijne feest, jullie hulp en aanwezigheid en de leuke lekkere luie lunch!
Veel pret en avontuur (op een goeie manier)
Em en Chris -
14 Juni 2011 - 18:24
Machteld:
Heerlijk, jullie eerste berichtje!! En al lekker gezwommen. Het ziet er super uit bij jullie! -
15 Juni 2011 - 11:22
(Opa) Frits:
Nou, jullie onderkomen op Bali ziet er prima uit, en Romijn kan direct zijn zwemvaardigheden tonen met een koene duik in het zwembad. Het is hier kwart over 13.00 uur, om 15.00 uur ga ik even langs de tandarts en dan koersen we richting Vijfhuizen. Ook onderweg even naar oma in Huis ter Heide, o.a. Indische lekkernijen brengen. Plantjes water geven in Vijfhuizen is een enige bezigheid, heb ik net op ons balcon gedaan om te oefenen. De van oorsprong Italiaanse bloemen kijken mij vanaf hun steeltjes plots weer parmantig aan! Veel plezier, pa/opa/Frits. -
15 Juni 2011 - 12:16
Elvira:
Lieve allemaal,
Wouw, dat ziet er heerlijk uit! Hier in Amsterdam is het vandaag bewolkt met af en toe een bui, dus jullie hebben Bali heel goed getimed. Hopelijk krijgen jullie geen last van de vulkaan rookwolk in Chili die volgens het journaal gisteren vertraging oplevert bij vliegvelden in Australie. Nou ja, tegen de tijd dat jullie doorreizen is dat vast weer opgelost. Geniet ze daar op Bali!!
Veel liefs,
Elvira -
15 Juni 2011 - 15:12
Margreet:
Hoi lieve luitjes,
Ik ben super jaloers. Wat ziet dat er fantastich uit! Hoeveel dagen blijven jullie om dit mooie plekje? Nou geniet ervan. Liefs dikke knuffel van ons.
PS we vonden het super gezellig 4 juni! En wat hebben de kindjes genoten.