Tessel schrijft.... - Reisverslag uit Sydney, Australië van Edwin Bueren - WaarBenJij.nu Tessel schrijft.... - Reisverslag uit Sydney, Australië van Edwin Bueren - WaarBenJij.nu

Tessel schrijft....

Door: Tessel

Blijf op de hoogte en volg Edwin

21 Januari 2008 | Australië, Sydney

Tessel schrijft aan alle kinderen en de juf Thea en juf Bianca

We staan nu op een camping met een springkussen. Dat is heel erg leuk en ik kan hoog springen. En als iedereen springt, heel hoog, dan hop ik steeds op en neer. Het is hier heel leuk.
Maar soms als we in de camper gaan rijden maakt papa heel veel lawaai (lees: de auto trilt nogal). En ik heb een koala beertje gezien. Zomaar in de boom, in het bos. En in een park heb ik koala’s geaaid en die ging blaadjes eten. Het is heel leuk. Ik speel graag op het strand, maar de vliegen zijn heel vervelend.

Ik mis jullie heel erg!

Kusjes van Tessel

• 22 Januari 2008 - 19:40

Frits:

Vandaag is Hedwig\'s andere voet onder het mes gegaan in het CWZ ziekenhuis te Nijmegen, hoewel het nog lang geen 1 april is... Operatie goed verlopen. Morgen het gips eromheen en dan mag ze naar huis. De rolstoel en krukken staan al klaar. De komende weken fungeer ik derhalve als hoofdverpleegkunstenaar. Kus en knuf.

• 01 Februari 2008 - 18:48

Anne:

Hoi lieve Tessel,

Ik mis je echt heel erg veel. Maar gelukkig kan ik je op de foto's zien. Ik kijk er bijna elke dag naar. Wat is het mooi waar jullie zijn, vooral de koalabeertjes zijn zo schattig.
    Hier gebeurt niet zoveel bijzonders. Het is hier echt koud met al die harde wind en regen. Ik ben superblij met de kaart die ik heb gekregen. Ik heb hem in mijn speciale boekje geplakt. Die ligt onder mijn kussen als ik slaap. Ik ga hem ook meenemen naar school en dan laat ik hem zien aan alle kindjes en de juffen. Juf Thea heeft aan de klas laten zien op de wereldbol waar je nu bent.
    Vandaag heb ik bij Danielle gespeeld en dat was heel leuk. Maar spelen met jou mis ik wel hoor!

Tessel mijn briefje is nu klaar.
    Een hele dikke kus en knuffel

Anne (ook een kus van Nina)

ps.
    Papa en mama wensen jullie nog heel veel plezier de komende maand. Die genieten ook van alle foto's en filmpjes.

• 01 Februari 2008 - 18:59

Monica:

Hallo Edwin en Judith.
    Wat zier dat er heerlijk uit! We genieten hier vollop van die prachtige foto's. Wat een andere wereld en wat een geweldige ervaring voor jullie, maar vooral ook de kinderen.
    Anne mist Tessel echt vreselijk, op school was ze ook een poosje onzeker zonder haar vriendin. Dus hebben we een scheurkalender gemaakt, zodat ze de dagen kan aftellen totdat Tessel weer terug komt. Maar gelukkig hebben jullie nog heel veel mooie dagen in Australie te goed.
    Geen nieuws van de schans verder ;) De wind waait er dagelijks lekker hard doorheen, what's new? :P

Groetjes van ons allemaal!!

ps.
    We hebben erg leuke foto's van Romijn op de peuterschool besteld. Van het sinterklaasfeest en het kerstdiner ;)
    Als we ze binnen hebben (op cd-rom), sturen we ze op!