Thuis - Reisverslag uit Vijfhuizen, Nederland van Edwin Bueren - WaarBenJij.nu Thuis - Reisverslag uit Vijfhuizen, Nederland van Edwin Bueren - WaarBenJij.nu

Thuis

Door: Edwin, Judith, Tessel & Romijn

Blijf op de hoogte en volg Edwin

27 Februari 2008 | Nederland, Vijfhuizen

We zijn weer thuis!

Gelukkig is Judith weer snel genoeg hersteld en ontslagen uit het ziekenhuis. Ze is nog niet helemaal op krachten, maar dat is logisch als je 7 dagen op bed hebt gelegen. Voor haar is de vlucht het zwaarst geweest uiteindelijk. Maar we mogen verder niet klagen, geen vertragingen en kids waren weer voorbeeldig (werd ook bevestigd door onbekenden ;-) ).

Binnenkort zetten we de laatste foto,s van Bali erop want die hebben we wel gemaakt gelukkig. Vooral veel zwembad foto's van onze twee waterratjes.

Groetjes van ons

• 27 Februari 2008 - 12:13

Ithamar & Christine :

Nou, gelukkig dan maar, eind goed al goed! Hopelijk zien we julie binnenkort dan weer gezond en al, met een reuseleuke ervaring in de zak.

Groeten uit Belgie.

• 27 Februari 2008 - 15:16

Erica Spijkers:

Fijn om te horen dat jullie weer goed zijn aangekomen. Ik heb enorm genoten van jullie heerlijke reisavonturen. Veel beterschap voor Judith en kom snel maar eens koffie drinken in Gorinchem!!!

• 27 Februari 2008 - 16:47

Mascha En Jose:

Welkom Thuis en beterschap

• 27 Februari 2008 - 19:21

Marga:

Fijn om te horen dat het allemaal toch nog op tijd is goed gekomen! Rust nu maar lekker uit van alle belevenissen en de jet lag.
    Ik heb genoten van al jullie verhalen.
    Groetjes

• 28 Februari 2008 - 00:56

Diana & Co.:

Hi familie, fijn om te lezen dat jullie weer veilig thuis zijn. Het zal wel heel speciaal zijn om iedereen weer te zien na zo'n lange reis. Groetjes van ons!

• 28 Februari 2008 - 07:08

Johan Kuizenga:

Hoi Edwin en familie

Welcome back in Nederland.

Groet

Johan

• 28 Februari 2008 - 09:15

Frans:

Jammer hoor dat jullie alweer thuis zijn. Niet alleen voor jullie natuurlijk, maar wat is er leuker om tijdens je werk in het natte Gorinchem naar prachtige zomerse foto's te kijken en de vele jaloers makende verhalen te lezen?

Welkom terug!

• 29 Februari 2008 - 16:23

Marianne:

Vanochtend zijn Leonoor en ik ook weer veilig op Hollandse bodem geland. We hebben, ondanks alle spannende perikelen rond de ziekenhuisopname van Judith en de nare infectie van Edwin, genoten van onze vakantie op Bali. Veel gezwommen met Tessel en Romijn. Nee, geen bommetjes dus. En ik heb van Tessel leren duiken! Zij kan dat als de beste en Romijn kan al heel goed op z'n eigen speciale manier zwemmen. Het was heel gezellig zo met z'n allen. Leonoor en ik hebben als toetje nog twee dagen Hongkong gedaan. Wat een fantastische stad, we lopen nog te stuiteren van alle indrukken (en de jetlag natuurlijk).
    Lieve Edwin, Judith, Tessel en Romijn, het was heerlijk om jullie reisverhalen te lezen, jullie foto's te zien maar het leukste was toch wel om jullie in Bali weer terug te zien. Ik ga daar nog heel lang van nagenieten.
    (O)Ma(ma)rianne

• 03 Maart 2008 - 13:24

Nelleke Voerman :

Goed te horen dat jullie weer in Nederland zijn! Tjonge wat een mooi avontuur hebben jullie beleeft.

Veel groetjes uit het Nijmeegse.....

Nelleke.