Veel bellen blazen.....
Door: Edwin
Blijf op de hoogte en volg Edwin
03 Januari 2008 | Australië, Sydney
Het zag er vanochtend veelbelovend uit met Tessel die langzaam van koorts naar verhoging ging en Romijn die tot na 8 uur doorsliep en super vrolijk wakker werd. Ook Edwin had lekker kunnen uitslapen en knapt langzaam op. Helaas voor Tessel liep de verhoging gedurende de dag weer op en lukte het maar niet om een middagslaapje te doen. Nu ligt ze eindelijk aan het eind van de middag te slapen en hopen we vooral voor haar dat ze een beetje opgeknapt wakker wordt. Ze is er ‘nu wel zat mee’ en ‘wij zullen vast allemaal veel medelijden met haar hebben’. Ze ligt enorm te balen van haar saaie tijd maar gaf zelf aan het beter nu saai te hebben want dan geniet ze straks extra van alle leuke plannen die nog op het programma staan. Zo uneventfull als haar leventje de afgelopen dagen verloopt zo zeer is het hier paradijs voor Romijn. Hij kan zijn geluk niet op en heeft afwisselend met Oscar en Zoë pret. Op dit moment lopen beide heren in hun Adams kostuum na hun bad te genieten van echte jongenslol: auto’s en stoeien. Dus… weer een bijzonder huiselijk dagje waar we overigens best van genieten want op stap gaan is gezellig maar staat vooral in het teken van goed opletten dat alle kids veilig zijn en nu kunnen we nog heerlijk keuvelen en bijpraten. Het weer is trouwens heerlijk, nog niet te warm (26 graden) en tot nu toe droog. Tussen de wacht bij Tessel door genieten we van de warmte!
03 Januari 2008 - 15:54
Pa En Ma:
Hallo globetrotters, wat een lol (half om half) fijn dat Romijn het naar zijn zin heeft. En nu maar hopen dat Tessel gauw opknapt. ;-) Kusjes voor mijn zielige kleinkind (ik heb echt medelijden met haar, zeg dat maar...).
Vertel Tessel gelijk maar dat ik ook ziek ben, lig met griep thuis (word lekker verzorgd door pa the nurse), terwijl we eigenlijk nog lekker uit wilden gaan. Heb me gelijk ziek gemeld, vanwege mijn kostbare vrije dagen haha.
Groetjes aan de gastvrouwen, fijn dat jullie daar lekker bij kunnen komen.
Dikke knuffels en tot een volgende keer.
xxxxx -
03 Januari 2008 - 19:33
Marianne:
Mijn reactie van gisteren is niet doorgekomen dus ik probeer het nog een keer. Wat een vervelende start maar jullie zullen er wel weer overheen komen denk ik. Doe het gewoon maar even rustig aan (alsof je nu anders kan!)dan zijn jullie lekker uitgerust als jullie aan jullie trektocht beginnen. Het is erg leuk dat jullie ons zo op de hoogte houden. Alleen vond ik die enge spinnenfoto iets minder! Ik hoorde dat die er ook in Bali zijn. Misschien toch maar annuleren?
Heel veel liefs en knuffels voor jullie vieren van (O)Ma(ma)rianne -
04 Januari 2008 - 19:54
Marga:
Jongens wat heerlijk! En wat een leuk idee om ons mee te laten genieten! Leuke foto's van de kinderen. Ik hoop dat Tessel gauw over d'r gezondheidsdip heen is en weer kan genieten.
Een héle fijne vakantie (helpt het als ik vertel dat het hier vies en koud is?)
Groetjes en liefs Marga -
05 Januari 2008 - 12:07
Diederik:
En het goede nieuws: het regent hier :-)
hoezo is 26° niet warm???